Abdi geeft workshop

In mijn film is mijn levenspad te zien.

Het is mijn persoonlijke verhaal, dit verhaal heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Een ondernemer, ontwerper, vakman, vader en nog veel meer rollen die in mag vervullen. Hier waar ik nu sta ben ik gekomen door vallen en opstaan. Ik heb een hoop meegemaakt en niet altijd de juiste keuzes gemaakt. Het leven is een proces, je weet nooit waar het je gaat brengen. Tijdens het pad dat ik heb doorlopen heb ik een hoop geleerd. Deze kennis wil ik zoveel mogelijk delen. Dit doe ik aan de hand van mijn eigen levensverhaal in mijn film. Ook al is dit voor iedereen anders en weet je niet hoe jouw pad gaat lopen, hoop ik dat je uit mijn verhaal inspiratie en motivatie kunt halen.

De waardering van mijnwand.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 18 reviews.