De Stoere Wandrek ‘Twilight

Al scrollend door mijn tijdlijn op Instagram verscheen opeens dit stoere wandrek ‘Twilight’ van @mijnwand.
Ik was echt gelijk verliefd! Het leek namelijk wel een kunstwerk zo met deze geometrische vorm. Na een reactie van mijn kant onder de foto kreeg ik een berichtje van Abdi Ali zelf dat hij deze helemaal zelf maakt en ontwerpt! Pure ambacht dus! En daar hou ik van!
We kwamen op een mooie samenwerking uit waarbij ik een Giveaway mocht organiseren op Instagram. Nou, dat leek mij natuurlijk wel wat!
Dus na 2 weken kreeg ik een groot, goed verpakt pakket binnen.
Na het uitpakken bleek het wandrek in het echt nòg mooier te zijn!
De steigerhouten planken die gebruikt worden zijn naar eigen voorkeur te bestellen. Ik koos voor de kleur zwart. Dat maakt het gehele wandrek nog wat stoerder. En je hangt ‘m makkelijk op aan 1 stevige schroef.
Daarna kon ik los met het stylen ervan en maakte er wat foto’s van voor de Giveaway. Deze plaatste ik vorige week op mijn feed @mooiibo en de positieve reacties stroomde gelijk binnen! Want ja, wie wil er nou niet zo’n gaaf wandrek winnen?!
Na een week trok ik via handgeschreven lootjes uit alle deelnemers één winnaar. Dat werd @deez.loss
Ben zo benieuwd hoe de Twilight bij haar zal staan!
Naast dit model maakt Abdi Ali nog meer mooie wandrekken zelf van betonijzer en ook andere meubelen behoren tot zijn vakkundigheid.
Kijk maar eens verder op deze site en laat je verrassen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van mijnwand.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 3 reviews.