De wandrekken

MijnWand voor JouwWand

De meeste wandrekken van MijnWand zijn op verschillende manieren te monteren.

Hierdoor heb je steeds een nieuwe eyecatcher aan je muur.

modular wandrek

De wandrekken van MijnWand worden gemaakt van lokale grondstoffen. MijnWand vindt het milieu erg belangrijk en doet dan ook zijn uiterste best om dit zo min mogelijk te belasten. Daarnaast scheelt het gebruik van lokale producten in de kosten. Dat is voor jou als klant natuurlijk aantrekkelijk.

De wandrekken van MijnWand zijn handgemaakte producten. Hierdoor kunnen de kleuren en maten van uw product iets afwijken van het voorbeeld.

Europees eikenhout

Het eikenhout dat MijnWand gebruikt voor de wandrekken komt van Europese bodem, zo besparen we op het transport waardoor we het milieu zo min mogelijk belasten.

Het eikenhout dat we gebruiken voor onze wandrekken is afkomstig uit een duurzaam beheerd bos, heeft het FSC-keurmerk en is PEFC-gecertificeerd

 

Hout verwerking 

De eikenhouten planken worden aan vier zijden geschaafd en daarna machinaal geschuurd.

Vervolgens kun je kiezen of de planken worden gelakt met transparante lak of dat de planken onbehandeld blijven. De lak zorgt voor een transparante beschermlaag op het product.

 

Poedercoating

Betonstaal van Nederlandse bodem

Om de levensduur van het betonstaal te verlengen en het een mooie uitstraling te geven wordt het gepoedercoat door een extern bedrijf.

Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij geladen poedercoatingdeeltjes aangebracht worden op het geaarde betonstaal. Daarna wordt het metaal in een oven verwarmd waardoor het poeder smelt. Het poeder hecht zich vervolgens aan het metaal en na uitharden zit er een mooie en duurzame coating op het betonstaal.

MijnWand gebruikt voor de frames van de wandrekken betonstaal van Nederlandse bodem. Betonstaal wordt normaliter gebruikt in de bouw, maar MijnWand gebruikt het voor zijn wandrekken. Daardoor krijgen deze hun unieke, industriële uitstraling.

Het doel van MijnWand is om producten te maken die origineel, innovatief, duurzaam en betaalbaar zijn.

Metalen wandrek
Zwevende plank
De waardering van mijnwand.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 13 reviews.