Samenwerking interieurbedrijf

Voor maatwerk werken wij regelmatig samen met interieurbedrijven. Dit doen we met veel plezier omdat we een frisse kijk op onze producten krijgen en elkaar zo versterken. Dit levert altijd een mooi product op waar we trots op zijn. Een tijdje geleden werden we benaderd door kleurrijk Wonen voor een hele toffe samenwerking. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van deze samenwerking; het product wordt kleine zeshoek genoemd. Dit wandrek wordt op onze site ook in sets van 4 verkocht.

Wat vond Dionne van Kleurvol Wonen van onze samenwerking?

“Ik ben ervan overtuigd dat je huis een plek moet zijn waar je elke dag blij van wordt. Je brengt er veel tijd door en maakt mooie herinneringen. Naast de mensen om je heen kan ook het interieur van je huis sterk bijdragen aan het geluksgevoel dat je thuis krijgt. Als interieurarchitect is een mooi interieur dat met zorg en aandacht is samengesteld en dat past bij wie je bent als persoon of wie je als gezin bent mijn uitgangspunt.

Ook mijn werk kenmerkt zich door sterk kleurgebruik afgestemd op de ruimte en het gevoel dat je in de ruimte wilt krijgen. Ik ontwerp ook graag eigenzinnige dingen en unieke items horen daar zeker bij. Voor een van mijn opdrachtgevers had ik een soort geometrisch kunstwerk in gedachten van stevig staal, natuurlijk hout en vrolijke planten. Het mocht een echte blikvanger zijn, maar het mocht ook niet te veel ruimte in beslag nemen. Dus bedacht ik een speciale plantenwand van 3D-vormige zeshoeken van hout en staal. Het idee was er, nu alleen nog een vakman om het uit te voeren.

Ik zocht online en kwam Abdi’s website tegen. Naast de stoere wandplanken die hij online laat zien, sprak zijn persoonlijke verhaal mij erg aan; hoe hij als 11-jarige jongen naar Nederland kwam en met doorzettingsvermogen een succesvol bedrijf opzette. Het is mooi om te zien dat hij nu jonge mensen inspireert om hun creatieve kant te ontdekken en een positieve instelling te hebben. Als kers op de taart werkt hij ook nog met lokale materialen.

Abdi hielp mij om iets unieks aan te kunnen bieden aan mijn klant. Hij ging met mijn ontwerptekening Abdi heeft me geholpen om iets unieks te bieden aan mijn cliënt. Hij ging aan de slag met mijn ontwerptekening en maakte de wandplanken precies zoals ik ze voor ogen had en het unieke betonstaal dat Abdi gebruikte voor het frame gaf het een extra bijzonder karakter. Hij heeft er veel aandacht aan besteed en het resultaat mag er wezen! Nu is Abdi er net zo enthousiast over geworden als ik en heeft hij ze in zijn assortiment opgenomen, heel gaaf! Het leuke van de rekken is dat je ze op meerdere manieren kunt rangschikken, zodat je er je eigen draai aan kunt geven. Zo maak je met een beetje hulp van Mijnwand je eigen kunstwerk.”

Dionne, eigenaresse van interieurontwerpstudio Kleurvol Wonen.

g interieurbedrijf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van mijnwand.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 3 reviews.